Uw partner in groen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner om uw buitenruimte te transformeren in een prachtige groene oase? Zoek niet verder! Bij Hoogendoorn Hoveniers begrijpen we de wereld van groen en streven we ernaar om een duurzame omgeving werkelijkheid te maken.

Met onze expertise, creativiteit en aandacht voor detail zijn wij uw perfecte partner in het groen.

De kracht van samenwerking

We geloven in de kracht van samenwerking. We zien onszelf niet alleen als uw hovenier, maar bovenal als uw partner in groen. We hechten veel waarde aan open communicatie en werken nauw met aannemers en woningbouwverenigingen samen om gebouwen en het straatbeeld te voorzien van meer groen.

We geloven in meer biodiversiteit

Verduurzamen is één van onze belangrijkste drijfveren. Hedendaagse toepassingen die we kunnen inzetten voor het vergroenen en verduurzamen zijn onder andere groendaken, daktuinen en groene gevels. Deze oplossingen bevorderen zowel het klimaat als de biodiversiteit.

Waarom kiezen voor Hoogendoorn Hoveniers?

Naast onze expertise en toewijding aan kwaliteit bieden wij ook een uitstekende klantenservice. We luisteren naar uw wensen, geven deskundig advies en werken efficiënt om uw project op tijd en binnen het budget te voltooien. U kunt op ons rekenen voor een zorgeloze ervaring.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw vergroening werkelijkheid te laten worden.

Wilt u vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Neem gerust contact met ons op voor een offerte of vrijblijvend advies bij u op locatie. Hoogendoorn Hoveniers is gespecialiseerd in ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in de omgeving van Kampen en IJsselmuiden. Bel ons of vul het contactformulier in op onze contactpagina.

Neem contact op