Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Een goed onderhouden tuin heeft vele voordelen. Eén van deze voordelen is dat een onderhouden tuin een langere levensduur heeft. Daarnaast is een goed onderhouden tuin, een tuin waar u seizoen tot seizoen van kunt genieten.

Onderhoudspakketten

Hoogendoorn Hoveniers biedt verschillende onderhoudspakketten aan. Van basis tot exclusief, er is altijd een pakket wat aansluit bij uw wensen. Wij gaan graag met u in gesprek om te luisteren naar uw wensen om een geschikt onderhoudspakket samen te stellen. U bepaalt hoe vaak en wanneer in het jaar wij bij u het tuinonderhoud komt verzorgen en welke werkzaamheden u het liefst aan ons wilt uitbesteden. Dit kan variëren van wekelijks of maandelijks tuinonderhoud, tot 1 a 2 keer per jaar. Voorafgaand aan de start vinden wij het belangrijk om duidelijke afspraken te maken. Zo weet u altijd weet waar u aan toe bent. 

Ons team van vakmensen weten als geen ander hoe er op de juiste manier gezorgd kan worden voor uw tuin. Voorop staat vakkundig werk leveren, zodat u van seizoen tot seizoen kunt genieten van de tuin die bij u past. Uiteraard nemen we na afloop het groenafval met ons mee, we laten jouw tuin altijd opgeruimd achter.

Maak een afspraak voor vrijblijvend advies bij u op locatie in de omgeving van Kampen en IJsselmuiden.

Uw zakelijke tuin, het verlengde van uw bedrijfspand

U weet dat een eerste indruk die u op klanten maakt belangrijk is en dat onder andere het tuinonderhoud rondom het bedrijf daarom goed moet worden uitgevoerd. De aanblik van het bedrijfspand en het groen is immers het eerste dat uw (potentiële) klanten zien als ze bij u op bezoek komen.

Hoogendoorn Hoveniers heeft ruime ervaring met tuinonderhoud en begrijpt dat als geen ander. Je kunt er daardoor op rekenen dat het tuinonderhoud rondom het bedrijf professioneel, netjes en volgens de gemaakte afspraken wordt uitgevoerd. Je hoeft zelf nergens meer naar om te kijken. Dankzij het onderhoud ligt de tuin van uw bedrijfspand er altijd goed bij en kunt u uw klanten met trots ontvangen.

Wilt u vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Neem gerust contact met ons op voor een offerte of vrijblijvend advies bij u op locatie. Hoogendoorn Hoveniers is gespecialiseerd in ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in de omgeving van Kampen en IJsselmuiden. Bel ons of vul het contactformulier in op onze contactpagina.

Neem contact op