Tuinrenovatie

Voldoet uw tuin niet helemaal meer aan uw wensen? Dan is tuinrenovatie een duurzame optie. En, het bespaart tijd en geld! Doormiddel van een tuinrenovatie kan uw tuin weer bij uw wensen passen zonder dat u alles hoeft te vernieuwen.

Wij behouden de goede elementen in uw tuin en verbeteren elementen waar nodig. Zo kunnen uw gezonde planten en struiken blijven staan of worden herplaatst. Daarnaast kan de huidige bestrating worden hergebruikt. Zo krijgt uw huidige tuin met een mix van oude en nieuwe elementen een totale make-over.

Een tuin die bij u past

Naast duurzaamheid kan uw budget ook een goede reden zijn voor renovatie. Door het hergebruik van bestrating en beplanting, kunnen wij de kosten laag houden. Zijn er toch materialen die we niet weergebruiken? Wij scheiden de af te voeren stoffen in groen, puin en sloopafval. Dit is kosten besparend en beter voor het milieu. Zo kunt u, ook met een beperkt budget, genieten van de tuin die bij u past!

Ons team van vakmensen weten als geen ander hoe er op de juiste en verantwoorde manier, met het oog op duurzaamheid, een tuinrenovatie kan worden uitgevoerd. De mogelijkheden op het gebied van tuinrenovatie die wij u kunnen bieden is groot. Voorop staan uw wensen, zodat u van seizoen tot seizoen kunt genieten van de tuin die bij u past.

Renovatieplannen? Maak een afspraak voor vrijblijvend advies bij u op locatie in de omgeving van Kampen en IJsselmuiden.

Wilt u vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Neem gerust contact met ons op voor een offerte of vrijblijvend advies bij u op locatie. Hoogendoorn Hoveniers is gespecialiseerd in ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in de omgeving van Kampen en IJsselmuiden. Bel ons of vul het contactformulier in op onze contactpagina.

Neem contact op