Over ons

Hoogendoorn Hoveniers is in 2011 opgericht door Pieter Hoogendoorn. In de loop van de tijd heeft Hoogendoorn Hoveniers zich op de kaart gezet als gespecialiseerd hoveniersbedrijf. Met een enthousiast team van vakmensen.

Hoogendoorn Hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Optimale zorg voor uw tuin, duidelijke afspraken en milieubewust werken staat bij ons hoog op het vaandel. Kortom, meer tuinplezier met Hoogendoorn hovenier.

Als hovenier in Overijssel staan wij met ons jonge en vakkundige team voor u klaar. Als we iets zeggen of beloven, dan doen we dat. Dat is gewoon zo. Dat is waar wij voor staan. Dat ziet u in onze werkwijze terug. Voor elke vraag verzinnen wij graag een passende en creatieve oplossing. Dus heeft u bijvoorbeeld een hovenier nodig in Kampen, Kampereiland, Kamperveen, IJsselmuiden, Genemuiden, Mastenbroek, Wilsum, of ‘s-Heerenbroek?

Neem gerust contact met ons op. Om een goed beeld te krijgen, komen wij graag vrijblijvend langs, ook bij u!

Wilt u vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Neem gerust contact met ons op voor een offerte of vrijblijvend advies bij u op locatie. Hoogendoorn Hoveniers is gespecialiseerd in ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in de omgeving van Kampen en IJsselmuiden. Bel ons of vul het contactformulier in op onze contactpagina.

Neem contact op