Tuinaanleg

Voor vakkundige tuinaanleg kunt u bij Hoogendoorn Hoveniers terecht. Onze vakmensen gaan graag met hun kennis en vaardigheden aan de slag.

Tuinontwerp

Het tuinontwerp is de basis van uw ideale tuin. We gaan op zoek naar uw wensen en tekenen die in een eerste schets. Zo halen we het maximale uit uw budget. Wij luisteren naar uw wensen en geven u advies. De tuin is het verlengde van uw huis of bedrijfspand. Het is dus belangrijk dat deze aansluit bij de architectuur en de omgeving. Daarnaast is het belangrijk dat zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met noodzakelijke praktische uitgangspunten.  

Op basis van uw wensen en ons advies maken wij een ontwerp. Wanneer dit ontwerp helemaal naar uw wens is starten wij met de realisatie. Kortom wij zorgen dat uw tuin tot in de puntjes wordt verzorgd.

Nauwkeurige aanleg van uw tuin

Hoogendoorn Hoveniers levert optimale zorg. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de keuze en levering van materialen. Ons team van vakkundige mensen zorgt ervoor dat uw tuin nauwkeurig wordt aangelegd. De mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg die wij u kunnen bieden is groot. Bij het aanleggen van uw tuin, staan uw wensen voorop, zodat u van seizoen tot seizoen kunt genieten van de tuin die bij u past.

Hebt u een bestaande tuin dan wordt deze op milieu vriendelijke wijze geruimd. Wij scheiden de af te voeren stoffen in groen, puin en sloopafval. Dit is kosten besparend en beter voor het milieu.

Bij de oplevering van de tuin krijgt u van ons een tuinadvies hoe u het beste uw tuin kunt verzorgen, met name het eerste jaar. Naast het zelf onderhouden van uw tuin, kunnen wij ook uw tuinonderhoud verzorgen. Wij zorgen er dan voor dat in alle jaargetijden uw tuin er goed verzorgd blijft uitzien.

Maak een afspraak voor vrijblijvend advies bij u op locatie in de omgeving van Kampen en IJsselmuiden.

Wilt u vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Neem gerust contact met ons op voor een offerte of vrijblijvend advies bij u op locatie. Hoogendoorn Hoveniers is gespecialiseerd in ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in de omgeving van Kampen en IJsselmuiden. Bel ons of vul het contactformulier in op onze contactpagina.

Neem contact op