Tuinbestrating

Wil je lekker in de zon kunnen genieten van een schitterend terras? Heerlijk op jouw loungeset ontspannen en gezellig barbecue├źn? In dat geval is het wel zo makkelijk om in jouw tuin een stuk bestrating te hebben.

Zowel voor de sier als voor het gemak is het in elke tuin erg prettig om een gedeelte strak betegeld te hebben met tuinbestrating. Bij Hoogendoorn Hoveniers voeren we tuinbestrating voor jouw tuin uit om een fantastisch resultaat te behalen. Zo kan jij nog lang van je terras genieten en gaat jouw tuin extra lang en mooi mee.  

Tuinbestrating kent vele voordelen, zoals hierboven goed is aangegeven. Toch heeft bestrating ook onderhoud nodig. Bij Hoogendoorn Hoveniers leggen we niet alleen schitterende tuinbestrating aan in je tuin, maar kunnen het ook voor jou onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan de groene aanslag die jouw tegels krijgt in de winter. Deze borstelen en spuiten we graag van jouw tuinbestrating af om ze er weer splinternieuw uit te laten zien.

Beschikt jouw tuinontwerp al over tuinbestrating maar ligt het er niet meer zo strak bij? Wij maken deze weer schitterend door het opnieuw aan te leggen.   

Wilt u vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Neem gerust contact met ons op voor een offerte of vrijblijvend advies bij u op locatie. Hoogendoorn Hoveniers is gespecialiseerd in ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in de omgeving van Kampen en IJsselmuiden. Bel ons of vul het contactformulier in op onze contactpagina.

Neem contact op